Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

♡ Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ξεκινήσει μία μεγάλη συνεργασία με τη γνωστή δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη και το καινούργιο της site.

   Ήταν ένα όνειρο που τελικά το έκανα πραγματικότητα και είμαι πολύ υπερήφανη” μας είπε χαρακτηριστικά!
Και όντως, είναι ένα εντυπωσιακά φίνο, χρηστικό και ωραίο site μέσα από το οποίο θα μοιράζεται με τους αναγνώστες της την όμορφη πλευρά της ζωής!
  Υποστηρικτής της ομορφιάς η εταιρία μας, δέχτηκε το κάλεσμα της Χριστίνας και φιλοξενούμαστε με μία Oriflame σταθερή στήλη, “Το Tip της Ημέρας από την Oriflame”, στο νέο site της www.lampiri.gr. Μέσα από την στήλη αυτή δίνουμε καθημερινά tips ομορφιάς, συμβουλές με video, προβολή των προϊόντων μας με φωτογραφικό υλικό και κληρώσεις δώρων! Επίσης, υπάρχει banner στη στήλη μας, στο οποίο μπορεί η επισκέπτρια να κάνει “click” και να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας για να πάρει περισσότερες πληροφορίες πως μπορεί να αλλάξει τη ζωή της με την Oriflame, πως μπορεί να γίνει μέλος και να γνωρίσει τα προϊόντα μας.
Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γι αυτή τη συνεργασία, γιατί εκτός του ότι μας δίνετε η δυνατότητα να συνεργαστούμε με ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα της τηλεόρασης, έχουμε την ευκαιρία να προσκαλέσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο να μας γνωρίσει και να μπει στον Κύκλο της Ομορφιάς αλλά και της Επιχειρηματικότητας της ORIFLAME!!!
  Κάντε click www.lampiri.gr και ταξιδέψτε στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας!!!
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα άρθρα που έχουμε ανεβάσει στο site, μπορείτε να κάνετε click στη δεξιά στήλη που βρίσκονται τα πιο δημοφιλή και στη συνέχεια πατώντας στο TIP ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου